Over ons

Onze kracht
IT-Electronics richt zich op de online verkoop van hardware. Wij richten ons zowel op de particuliere consument als op zakelijke afnemers. Belangrijk hierbij is dat ongeacht het type klant, deze altijd centraal staat. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van IT en staan dan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden zodat U altijd het juiste artikel voor uw situatie weet te vinden. Wij beschikken tevens over een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen en ook niet geheel onbelangrijk: wij kunnen ook vrijwel alle items direct leveren!

Hoe wij te werk gaan
Wij maken als e-commercebedrijf volledig gebruik van de mogelijkheden die het internet biedt. Alle bestellingen verlopen via onze webshop waardoor wij geen (extra) personeel nodig hebben. Ook hebben wij geen fysieke winkel op een (dure) locatie nodig en houden wij zelf geen voorraden aan. De voorraadaantallen die zichtbaar zijn, zijn de voorraden van onze leverancier. 

Binnengekomen bestellingen zetten wij altijd door naar de leverancier. Bestellingen worden indien voor 20:00 uur geplaatst, normaliter dezelfde dag nog verzonden vanuit hun magazijn. Hierdoor hoeven wij ook geen personeel in dienst te nemen om de orders te verpakken en verzenden en dit betekent lagere kosten. U kunt bij IT-Electronics als klant hiervan profiteren doordat wij onze producten hierdoor tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Klant = Koning(in)
We concurreren niet alleen met scherpe prijzen, maar de tevredenheid van onze klanten staat bij ons centraal. U kunt ons tijdens de aangegeven uren bellen en altijd mailen en wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend advies. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het juiste product!