Betaalmethoden

Bij IT-Electronics.nl hebt u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, u bepaalt zelf via welke mogelijkheid u betaalt. Alle betalingen gaan via een beveiligde SSL- verbinding, op die manier zijn alle gegevens beschermd en kunnen ze niet worden gelezen door derden.

IT-Electronics.nl kent de volgende betaalmogelijkheden:
-          iDEAL
-          Creditcard
-          Klarna: Achteraf betalen

iDEAL
Bij IT-Electronics.nl kunt u gemakkelijk en snel betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank.
U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot of Triodos Bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDeal.
  
CreditCard
Wanneer u kiest voor de betaalmethode CreditCard zijn de volgende gegevens vereist: creditcardnummer, vervaldatum, naam kaarthouder en de 3 cijferige beveiligingscode. Bij IT-Electronics.nl zijn o.a. creditcards van Maestro, MasterCard, Visa en American Express toegestaan. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via een CreditCard.

Klarna: Achteraf betalen
Bij IT-Electronics.nl heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen. De factuur wordt pas verstuurd op het moment dat jouw bestelling bij ons de deur uit gaat. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. De kosten voor een betaling via Klarna zijn €2,95 voor orders met een totaalbedrag onder de €100,-.